Muhammad azizan


Hmm handsome kan die ? :D Kay nurul saya dia sangat sangat tapi nurul takde jodoh 
dengan dia so nak buat acanoo lagi kan ? Redha je la . Dia mybe dah ada orang lain
Nurul just nak dia tahu yang nurul sayang dia sangat sangat and nurul akan tunggu dia
sampai bila bila . Nurul nak dia jadi cinta terakhir nurul , cehh ayat sakai je Hhaaa. 
Tolong cakap kat dia yang nurul sayang and rindu dia sangat sangat kay . Iloveyou
Azizan and i will love you until my last breath Hahaa ayat dia dulu . Semua tinggal
kenangan je sekarang nie . die pon nak nurul lupakan die , nurul try walaupun 
terseksa . nurul hope die dapat perempuan yang baik and boleh jaga dia nanti Aminnn :'D